Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Της Ημέρας (Επικοινωνιακές «ασκήσεις» επί... Συμβάσεως -και δη αοράτου)

Αγαπητό μου Lobby,
φαίνεται ότι αυτό που έχεις βαπτίσει «ελληνικός κρατικός σουρεαλισμός», θα πρέπει να το κάνεις ξεχωριστή ενότητα. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς αντιληπτό, αλλά οι δύο υπουργοί που συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, στον Πειραιά,


υπέγραψαν, λέει, την πολυσυζητημένη Σύμβαση (βασικά την ΚΥΑ, με την οποία καθορίζεται το περιεχόμενο της σύμβασης, υπέγραψαν, αλλά τέλος πάντων) για την εκτέλεση κρουαζιέρας με αφετηρία ελληνικά λιμάνια.
Η οποία Σύμβαση, όμως, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί στους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους φορείς, ούτε φυσικά δόθηκε και στη δημοσιότητα χθες, όπως κάθε λογικά σκεπτόμενος, θα ανέμενε!
Μέχρι αργά το βράδυ έτρεχαν οι δημοσιογράφοι του σχετικού ρεπορτάζ, μπας και βρουν καμιά άκρη. Με αποτέλεσμα, να «σκάνε» δεξιά και αριστερά, διάφορα στοιχεία και αποσπασματικές πληροφορίες για το περιεχόμενο της και να αναζητούνται οι γνώστες της αγοράς να τα σχολιάσουν!
Κατά τα άλλα, οι υπουργοί και κυρίως ο περί Θαλασσίων Υποθέσεων, λίγο- πολύ προεξόφλησαν και τον «ενθουσιασμό» των εταιριών κρουαζιερών που... θα σπεύσουν να την υπογράψουν!
Με αγάπη (του λιμανιού...)
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου