Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Περνάει στα σημαντικότερα, η ΕΤΑ


Αργά πλην σταθερά βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, αν μη τι άλλο, η Διοίκηση της ΕΤΑ. Δημοσιεύθηκαν χθες οι προκηρύξεις των προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
για την Μαρίνα Βουλιαγμένης και την έκταση στην Σκοτίνα Πιερίας.

Ειδικά η μαρίνα Βουλιαγμένης, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεται η ΕΤΑ στην Αττική, αναμένεται να συγκεντρώσει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα –  περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε εντός των ημερών- η μαρίνα θα εκμισθωθεί για διάστημα 40 ετών.
Νεότερα θα έχουμε τις επόμενες μέρες και για τον διαγωνισμό για τον Παρνασσό, ο οποίος απεδείχθη «άγονος» μεν, αλλά υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο αλλά και για τους διαγωνισμούς για την Ανάβυσσο και την Αφάντου.
Για τους δύο τελευταίους, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά.
Όσο για το Λαγονήσι και την πολυσυζητημένη τροποποιητική σύμβαση, καθοριστικό και σημαντικό νεότερο δεν έχουμε ακόμα. Αυτό  που ξεχάσαμε να σας πούμε τις προηγούμενες μέρες, όμως, είναι ότι υπήρξε παρέμβαση διά... αλληλογραφίας από τρίτη πλευρά, η οποία απαιτεί να της κοινοποιηθεί η σύμβαση...
Εν αναμονή, λοιπόν...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου