Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Aerosvit: Αύξηση πτήσεων προς Ελλάδα και νέοι προορισμοί


Με περισσότερες πτήσεις και νέους προορισμούς ξεκίνησε το θερινό πρόγραμμά της  η αεροπορική εταιρεία  Aerosvit. Η ουκρανική εταιρεία αύξησε τον αριθμό…
 
…των πτήσεών της από την Αθήνα για το Κίεβο από τέσσερις σε επτά κάθε εβδομάδα, (οκτώ από 10 Ιουνίου) ενώ ξεκίνησε και απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Κίεβο δύο φορές την εβδομάδα, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. 
Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από Αθήνα προς Οδησσό και τρεις για Ντόνετσκ.  
Η Aerosvit συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία και στη συνέχεια με άμεσες ανταποκρίσεις, προορισμούς της Αμερικής όπως η Νέα Υόρκη και το Τορόντο και της Ασίας όπως η Μπανγκόκ και το Πεκίνο, μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Boryspil.  
Μια πρωτοβουλία της Aerosvit για τη χρονιά αυτή είναι η ένταξη ενός stop over  διάρκειας μίας ημέρας στο Κίεβο για τους επιβάτες που έχουν κλείσει εισιτήρια μεγάλων αποστάσεων προς χώρες της Αμερικής ή της Ασίας. 
Εξίσου σημαντική η συμβολή της Aerosvit στη μεταφορά τουριστών προς την Ελλάδα από την Ουκρανία των 46 εκατομμυρίων σχεδόν, που έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται ειδικά προς τη Βόρεια Ελλάδα, τη Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Τον Οκτώβριο του 2011 η Aerosvit θα γιορτάσει την 17η επέτειό της. 
Η Aerosvit ήταν ένας από τους πρώτους αερομεταφορείς στην Ουκρανία που προσέφερε στους επιβάτες άνετα αεροπλάνα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα της ασφάλειας της Πολιτικής Αεροπορίας. 
Τον Οκτώβριο του 1994, η Aerosvit απέκτησε το πρώτο της Boeing-737, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να εκτελεί τις πτήσεις μεταξύ Κιέβου και των μεγαλουπόλεων της Ευρώπης.
Η εταιρεία σταδιακά επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της, μεγαλώνει το στόλο της και αυξάνει τον αριθμό των επιβατών της. Σήμερα διαθέτει 58 αεροσκάφη (Boeing - Β767 και Β737-, Air Bus – Α320-, Embraer – ER145 και ER190-, Antonov – ΑΝ 24 και ΑΝ148) και πετά σε 70 διεθνείς προορισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου