Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Dolphin Capital:Το 2012 ξεκινάει το Aman Resort του Porto Heli Collection - άλλα επτά project σε "pipeline"

Την περίοδο του 2012 θα είναι έτοιμο προς λειτουργία για να υποδεχθεί το γνωστό για τις απαιτητικές προτιμήσεις του κοινό, το Aman Resort της Dolphin Capital Investors στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας. Πρόκειται για…


…την πρώτη φάση του μεγαλεπήβολου επενδυτικού προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού άνω των 600 εκατ. ευρώ, υπό την επωνυμία The Porto Heli Collection που σχεδιάζει η εταιρία και που θα αναπτυχθεί σε μία έκταση 3.500 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει, The Aman Resort, το Nikki Beach Resort (στο Πόρτο Χέλι), το συγκρότημα Seafront Villas, το συγκρότημα ξενοδοχείου και βιλλών The Chedi και το Jack Nicklaus Signature Golf Course, ένα γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών με την υποστήριξη ξενοδοχείου και κατοικιών.
Το Aman Resort, το πρώτο ξενοδοχείο με κατοικίες στην Ευρώπη σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τη φημισμένη αλυσίδα πολυτελών θερέτρων, είναι προϋπολογισμού περίπου 110 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της αξίας της γης) και αποτελείται από 38 μεγάλες σουίτες, σπα, beach club και κατοικίες.
Όπως ανέφερε ο Μίλτος Καμπουρίδης, διευθύνων σύμβουλος της DCI, σε μία παρουσίαση των επενδυτικών σχεδίων της εταιρίας, η Dolphin είναι σήμερα από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες παραθαλάσσιας γης στην Ελλάδα και στην Κύπρο καθώς και ιδιοκτήτης της εταιρίας Aristo Developers.
Έχει, επίσης, σε διεθνές επίπεδο ακίνητα αξίας 1,8 δισ. ευρώ στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Κεντρική Αμερική.
Ειδικά στην Ελλάδα έχει επενδύσει 213 εκατ. Ευρώ τα τελευταία χρόνια, για την απόκτηση, τον σχεδιασμό και την αδειοδότηση 16.510 στρεμμάτων για τη δημιουργία επτά ολοκληρωμένων θερέτρων, σε Πελοπόννησο, Κρήτη και Στερεά Ελλάδα.
Στην Αργολίδα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή του συγκροτήματος Seafront Villas, δύο εκ των οποίων έχουν, ήδη πωληθεί, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τις κατοικίες στο Aman Resort.
Ο κ. Καμπουρίδης χαρακτήρισε ως «θετικό πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», το υπό προώθηση νέο θεσμικό πλαίσιο για την τουριστική κατοικία και τις τουριστικές επενδύσεις, όπως τουλάχιστον αναφέρεται από τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά απαντώντας σε ερώτησή μας, διευκρίνισε ότι όλος ο σχεδιασμός των επενδυτικών προγραμμάτων της εταιρίας έχει γίνει με βάση το υφιστάμενο πλαίσιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου