Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Swiss: Νέα σύνδεση Αθήνας- Γενεύης


Ότι υπάρχει αυξημένο... "πέρα-δώθε" σε Ελβετία, τελευταία, από πλείστους όσους, φορολογούμενους και μη, συμπαριώτες μας, υπάρχει. Ίσως δε, να είναι αυτός ένας από τους λόγους που η Swiss εγκαινιάζει μία νέα καθημερινή σύνδεση Αθήνας-Γενεύης...


...ενισχύοντας σημαντικά τις επιλογές μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων, για ταξίδια επαγγελματικά ή short breaks.

Η νέα σύνδεση θα αναχωρεί από Αθήνα στις 07:30’ με άφιξη στην Γενεύη στις 09:20’. Για την επιστροφή θα αναχωρεί από Γενεύη στις 19.45’ και θα φτάνει στην Αθήνα στις 23.25’.
Αν, δηλαδή, πηγαίνει κάποιος για λόγους τραπεζικών υπηρεσιών, ας πούμε για παράδειγμα και τις δουλειές του προλαβαίνει να κανονίσει και να απολαύσει ένα γεύμα ή έναν καφέ, με θέα τη λίμνη...
Η νέα δεύτερη πτήση θα πραγματοποιείται και αυτή από αεροσκάφος τύπου Airbus A320 που αποτελείται από 150 θέσεις και με διαμόρφωση καμπίνας δύο-θέσεων (Economy – Business).
Η νέα σύνδεση ξεκινά συνοδεία ειδικής προσφοράς: η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να κάνουν αναβάθμιση της θέσεως τους από Economy σε Business μόνο με €55.- ανά διαδρομή. 
Ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1-20 Μαΐου και για ταξίδι που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου