Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

TAP: Πορτογαλική “αερογέφυρα” Αθήνας με Λισαβόνα και Ν. Αμερική


Η Αθήνα είναι ένας από τους έξι νέους προορισμούς που η ΤΑΡ Portugal ξεκινά αυτό το καλοκαίρι σε μία στρατηγική κίνηση που εντάσσεται στο σχέδιο επέκτασης του δικτύου της για το 2011. Κίνηση που... 

...έχει ως στόχο την αύξηση εισροής τουριστών, κυρίως από τις χώρες της Νότιας Αμερικής και κατ’ επέκταση την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. 
Εχουμε άλλωστε και εμείς αρκετές φορές αναφερθεί στη ζήτηση που υπάρχει για ταξίδια στην Ελλάδα σε αγορές όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή, ζήτηση, όμως, που παραμένει σε... “καταστολή” λόγω της έλλειψεις “βολικών” πτήσεων και συνδέσεων. 
Ταυτόχρονα η Αθήνα προσφέρεται ως ένας νέος προορισμός για την αγορά της Πορτογαλίας, όπως και η Λισαβόνα για την αγορά της Ελλάδας.
Ξεκινώντας στις 5 Ιουνίου με απευθείας πτήσεις, πέντε φορές την εβδομάδα, η ΤΑΡ Portugal θα συνδέει την Αθήνα με τον κόμβο της Λισαβόνας. 
Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 χωρητικότητας 156 θέσεων, με διαρρύθμιση δύο κατηγοριών, διακεκριμένης και οικονομικής.  
Η έναρξη της πτήσης αυτής, είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς ανάλυσης της αγοράς και των δυνατοτήτων της, όπως και της αποδοτικότητας του δρομολογίου, στοχεύοντας στην αύξηση της επιβατικής και εμπορευματικής κίνησης μεταξύ της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, καθώς επίσης Αφρικής και Αμερικής.
(για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερα, www.flytap.com ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου