Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Γύρω μας πέφτουν εκατοντάδες εκατ. Ευρώ επενδύσεων και εμείς κρατάμε... "ομπρέλα"!

Σχεδόν 500 εκατ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις προωθεί άμεσα ο επενδυτικός όμιλος G2 Investment Group - ένας από τους μεγαλύτερους σε διεθνές επίπεδο- στην Κροατία. Με τις ευλογίες της κροατικής κυβέρνησης…


…φυσικά, με την οποία η διοίκηση του ομίλου είχε συναντηθεί πέρυσι τον Ιούνιο για πρώτη φορά, παρουσία του Κροάτη πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου του.
Μέσα σε διάστημα περίπου 10 μηνών, τα σχέδια του Ομίλου υποβλήθηκαν στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, εξειδικεύτηκαν και προσαρμόστηκαν στις κατευθύνσεις τουριστικής πολιτικής της κυβέρνησης, προ ημερών παρουσιάστηκε επισήμως στον αναπληρωτ΄λη πρωθυπουργό της χώρας και τώρα πια θα περάσει στο στάδιο των αδειοδοτήσεων!
Ακριβώς, όπως στη διψασμένη, υποτίθεται, για επενδύσεις, χώρα μας, έτσι;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κροατικού τύπου, η G2 σχεδιάζει να κατασκευάσει δύο ξενοδοχεία στην περιοχή Sibenik, μερικές εκατοντάδες βίλες, ένα συνεδριακό κέντρο, ιδιωτική μαρίνα 150 θέσεων, καθώς και ένα γήπεδο γκολφ.
Μάλιστα στα σχέδιά της περιλαμβάνεται και η ανακατασκευή του ξενοδοχείου Krka Sibenik σε μονάδα πέντε αστέρων και στη συνέχεια η μετονομασία της σε Grand Hotel.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου