Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Asian Spa Ayurvedic: Τρεις νέες συνεργασίες σε ξενοδοχεία πολυτελείας


Το Πάσχα πέρασε αλλά έρχεται καλοκαίρι. Και είτε από άποψη επιχειρηματική, είτε από άποψη ατομική, η επέκταση των υπηρεσιών ευεξίας του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Δύο μονάδες της Starwood...

...στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη, καθώς και το ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, το Posidoneion Grand Hotel, επέλεξαν την Asian Spa για τις υπηρεσίες spa και ευεξίας  που προσφέρουν στους πελάτες τους.
Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι σήμερα από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες spa στην Ελλάδα καθώς ο όμιλος διαχειρίζεται και λειτουργεί το I-Spa στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, τα City Spa στα Holmes Place στην Αθήνα και στο Μαρούσι, το Spa Resort του Ξενοδοχείου Grand Mediterraneo και του Rou Estate στην Κέρκυρα. Παράλληλα λειτουργεί day spa στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα.
Δημιουργήθηκε από τη συνένωση δυνάμεων μιας Ελληνίδας επιχειρηματία, της Αλίκης Βατίδη, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού και ενός Ινδού θεραπευτή ειδικευμένου στη φιλοσοφία της Αγιουρβέδας από την Κεράλα της Νότιας Ινδίας γενέτειρα της Αγιουρβέδα, με πολύχρονη εμπειρία στο Four Seasons Landaa Giraavaru στις Μαλδίβες καθώς και σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας Four Season στην Ασία. 
Σε μικρό χρονικό διάστημα εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την πρίοδο εξετάζονται τα επόμενα σρατηγικά βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου