Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνεδριακό Κέντρο Αθήνας: Προεξόφλησε "αδιαφορία" επενδυτών ο Π. Γερουλάνος


Απαισιόδοξος, “μάλλον του δέοντος” για αρμόδιο υπουργό και σε βαθμό που ξάφνιασε και προβλημάτισε ακόμα και τους βουλευτές του κόμματός του, εμφανίστηκε χθες ο Π. Γερουλάνος ως προς το θέμα...

...του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Τάε Κβο Ντο και της μετατροπής του σε Συνεδριακό Κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, ο υπουργός ουσιαστικά προεξόφλησε ότι αύριο που εκπνέει η παραταθείσα, ήδη, προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν θα... εκδηλωθεί τέτοιο ενδιαφέρον και έδωσε την εντύπωση ότι δεν βλέπει “λύση”.
Αν επαληθευθεί η πληροφόρησή του, πάντως, τότε, όντως, το πρόβλημα δημιουργίας του Συνεδριακού Κέντρου της Αθήνας εντείνεται και οξύνεται.
Το οποίο, όμως, σημαίνει, κατά την άποψή μας, ότι απαιτείται μία πιο τολμηρή και συμφέρουσα για τους επενδυτές πρόταση από την πλευρά του αρμόδιου φορέα και όχι απλώς διαπιστώσεις και δηλώσεις.
Κοινώς, ας ασχοληθεί λίγο πιο δυναμικά και ας βρει κάποιον που να του παρουσιάσει μία λύση σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ακόμα και επί του συγκεκριμένου διαγωνισμού. 
Διότι, για παράδειγμα, όταν μιλάμε για έναν διαγωνισμό τέτοιας σημασίας και το σχετικό τεύχος της προκήρυξης δεν υπήρχε καν στα Αγγλικά (όπως είχαμε αποκαλύψει προ καιρού), τότε υποπτευόμαστε ότι δεν έχουν γίνει όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει...
Κάνουμε λάθος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου