Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Air China: Νέα προσπάθεια σύνδεσης Πεκίνου - Αθήνας, μέσω Μονάχου

Στις 15 Μαΐου ξεκινάει η νέα πτήση της Air China Πεκίνο-Αθήνα μέσω Μονάχου (άχου, άχου…), η δεύτερη κατά σειρά προσπάθεια αεροπορικής σύνδεσης των δύο πρωτευουσών τα τελευταία χρόνια.


Σύμφωνα με τα στελέχη της Air China, η νέα γραμμή θα εξυπηρετείται από αεροσκάφη Airbus A330 και οι πτήσεις θα είναι δύο την εβδομάδα, Τετάρτες και Σάββατα.
Από το Πεκίνο η αναχώρηση θα είναι στις 00:40 με άφιξη στο Μόναχο στις 05:30 και η αναχώρηση από το Μόναχο 06:55, με άφιξη στην Αθήνα στις 10:30.
Η επιστροφή, θα έχει αναχώρηση από Αθήνα στις 11:30 με άφιξη στο Μόναχο στις 12:55, αναχώρηση από εκεί στις 14:25 και άφιξη στο Πεκίνο στις 06:10.
Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται σε 13 ώρες και 25 λεπτά, συνολικά.
Ο τουριστικός κόσμος της Αθήνας περιμένει με ενδιαφέρον την εξέλιξη των μεγεθών του νέου δρομολογίου.
Παραμένει σαφές, όμως, ότι ο κινεζικός αερομεταφορέας εξακολουθεί να μην "πιστεύει" σε μία απευθείας πτήση από και προς την Αθήνα, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό που να υποβοηθάει την εμπορικότητα της πτήσης.
Σας θυμίζουμε ότι και το 2007, ή άλλη προσπάθεια είχε γίνει μέσω Ντουμπάι ενώ στις μεγάλες πιέσεις που ασκούσαν ανέκαθεν οι εκάστοτε ηγεσίες του τομέα Τουρισμού τα τελευταία έξι-επτά χρόνια,  η διοίκηση της Air China δεν ενέδιδε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου