Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Atalanti Hills: Διαμαρτυρία κατοίκων... υπέρ της επένδυσης!


Ε, αυτό είναι η αλήθεια, δεν θυμόμαστε να το έχουμε ξαναδεί στον τουρισμό: Εκδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ, επαναλαμβάνουμε υπέρ, την αδειοδότηση μίας τουριστικής επένδυσης! Πολλοί κάτοικοι...



...όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως νέοι της περιοχής της Αταλάντης, έκλεισαν χθες συμβολικά για λίγα λεπτά την εθνική οδό, διαμαρτυρόμενοι για την μακροχρόνια καθυστέρηση στην αδειοδότηση της μεγάλης επένδυσης, ύψους 2 δισ. Ευρώ της Lokros, σε έκταση 12,500 στρεμμάτων.
Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης και το τοπικό Συμβούλιο Νέων.
Με το Atalanti Hills και την περιπέτεια του επενδυτικού σχήματος που προσπαθεί να την υλοποιήσει πάνω από τέσσερα χρόνια τώρα, έχουμε ασχοληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και μπορείτε να θυμηθείτε τα βασικά, εδώ .
Δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο μπορεί να έχει μία τέτοια "φωνή" από την πλευρά του κόσμου μίας περιοχής που αργοσβήνει και αυτή οικονομικά στο υδροκέφαλο γραφειοκρατικό ή άλλο "σύστημα".
Αυτό που πρέπει να επισημανθεί ξανά είναι ότι εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια που έχουν θέσει οι επενδυτές -εντός του Μαίου - πριν ανακοινώσουν και επισήμως την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να αποχωρήσουν από τη χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου