Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Aquis Hotels: Διακοπή συνεργασίας με το Corfu Palace!


Σε λήξη της συνεργασίας που είχε με το Corfu Palace και λύση της σχετικής συνεργασίας που είχε συναφθεί στα τέλη του 2009, οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Aquis Hotels & Resorts.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, το "διαζύγιο" επήλθε μάλλον αιφνιδίως, αποφασίστηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι οριστικό και από την πλευρά της Aquis έχουν εκπληρωθεί και καλυφθεί όλες οι προβλεπόμενες από τη σχετική συμφωνία υποχρεώσεις. 
Η διακοπή της συνεργασίας υπεγράφη πριν από λίγες μέρες ύστερα από τις τελικές συζητήσεις μεταξύ του Γ. Κεντ και του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, βιομήχανου Χ. Φωκά.
Ως βασικός λόγος για την τροπή που έλαβε αυτή η επιχειρηματική σχέση, προβάλλονται κάποιες ανατροπές που υπήρξαν στα επιχειρηματικά σχέδια της Aquis για το ξενοδοχείο, σε συνδυσμό με το ότι δεν ευοδώθηκε και η συμφωνία που επεδίωκε για τη μεταφορά και λειτουργία του καζίνο στo Corfu Palace, το οποίο ανήκει πλέον σε εταιρία συμφερόντων του επιχειρηματία Κ. Πηλαδάκη. Εξέλιξη στρατηγικής σημασίας για τη συνέχεια της συνεργασίας.
Επισημαίνεται ότι η Aquis ήταν έτοιμη να ξεκινήσει εκτεταμένο και αρκετά υψηλού προυπολογισμού, πρόγραμμα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού της ιστορικής μονάδας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου