Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Κράτηση" για την Ευρωβουλή...

“Δαγκωτό, δαγκωτό στον Γρηγόρη τον Τασσιό”. Το σύνθημα έρχεται εύκολα και αυθόρμητα - για αυτό και παρασύραμε λίγο και τον τόνο - για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., τον γνωστό μας και αγαπητό ξενοδόχο από τη Χαλκιδική. Πέραν αστείου και προτιμήσεων, πάντως, η επιλογή ενός…


…ανθρώπου από τον ξενοδοχειακό χώρο, με έντονη και διαρκή παρουσία και δραστηριότητα στα τουριστικά δρώμενα και στα θέματα του τουρισμού και της ξενοδοχίας, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική κίνηση, ειδικά όταν αφορά στην εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ο Γρηγόρης Τάσσιος, τόσο μέσα από τη συμμετοχή του στα διοικητικά συμβούλια του κλαδου του, την ΠΟΞ και το ΞΕΕ αλλά και μέσα από την συμμετοχή του στο δ.σ. του ΕΟΤ και ως πρόεδρος του Οργανισμού Προβολής της Χαλκιδικής, έχει δείξει έμπρακτα και ουσιστικά το ενδιαφέρον του για τα κοινά γενικότερα του ελληνικού τουρισμού και όχι μόνον του κλάδου του.
Πιστεύουμε ότι αξίζει την ευκαιρία να μεταφέρει τη δράση του, τη μαχητικότητά του και την ενέργειά του, στα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων, όπου πλέον, συζητούνται και κρίνονται ολοένα και περισσότερα ζητήματα τουριστικού ενδιαφέροντος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Αν τον ψάχνετε στις φωτογραφίες, να
ξέρετε ότι είναι κάπου εκεί που
δείχνει το βέλος. Έδωσε χώρο στις
κυρίες,  βλέπετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου