Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Travel Plan: Συνεχίζει το πρόγραμμα προσφορών "travel and win"

Συνεχίζει την προσφορά του “travel and win”, για ένα δωρεάν εισιτήριο σε κάθε δέκα που αγοράζουν οι πελάτες του, το Travel Plan, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος ανταμοιβής πελατών που ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

 
Το travel and win αποτελεί το πρώτο online πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών (loyalty) ταξιδιωτικού site στην ελληνική αγορά και απευθύνεται σε υπάρχοντες και νέους πελάτες του δικτυακού καταστήματος, επιφυλάσσοντας για όλα τα μέλη του μοναδικά προνόμια και κίνητρα ανταμοιβής. 
Με την νέα βελτιωμένη και ταχύτατη μηχανή αναζήτησης του travelplan.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει εγγυημένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εύκολα  και γρήγορα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος  Της Travel Plan, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα travel and win δήλωσε χαρακτηριστικά « Πρωτοπορούμε και στο online με το πρόγραμμα Loyalty που εγκαινιάζουμε  το οποίο  βασίζεται σε παγκόσμια πρότυπα, πρωτοποριακά για τα Ελληνικά δεδομένα με γνώμονα την ικανοποίηση και των πιο εξεζητημένων τουριστικών απαιτήσεων. Στο μέλλον επιφυλάσσουμε ακόμα περισσότερα προνόμια για τα μέλη μας. ».

Όλοι οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταμοιβής travel and win βρίσκονται στη σελίδα της εταιρείας, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το travelplan.gr από τις 01/01/2014 και μετά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου