Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πληθώρα πτήσεων Αθήνα-Κωνσταντινούπολη (πως λέμε... "Κολιάτσου-Παγκράτι";)

Αυτές τις μέρες, ξεκινούν και τα νέα προγράμματα πτήσεων και δρομολογίων των περισσότερων αεροπορικών εταιρειών για τη νέα περίοδο. Αναμοχλεύντας λίγο τις σχετικές πληροφορίες και όσα έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς, διαπιστώνουμε ότι η Turkish Airlines, θα έχει πλέον…




…25 δρομολόγια την εβδομάδα στη σύνδεση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, μέχρι τις 25/26 Οκτωβρίου και 14 δρομολόγια την εβδομάδα στη σύνδεση Θεσσαλονίκη- Κωνσταντινούπολη, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Επιπρόσθετα, η Pegasus θα πετάει τέσσερις φορές την εβδομάδα Αθήνα- Κωνσταντινούπολη (αεροδρόμιο Sabiha Gökçen) και θα έχει και τρεις πτήσεις, Αθήνα-Σμύρνη.
Αν σε αυτές τις πτήσεις προσθέσουμε και τις αντίστοιχες της Aegean, που ξεκινάει και αυτή πτήσεις από και προς Σμύρνη, τότε είναι σαφές ότι η σύνδεση της Αθήνας με την τουρκική αγορά ξεπερνάει, όχι απλώς κάθε προηγούμενο, αλλά και κάθε πρόβλεψη.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι και πολύ σημαντικό hub και κόμβος απευθείας πτήσεων από Β. & Ν. Αμερική αλλά και από Ασία και Άπω Ανατολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου