Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

"Πράσινο φως" από Δ. Αβραμόπουλο για το αεροδρόμιο Τρίπολης

Με δεσμεύσεις από τον υπουργό Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο ότι θα προχωρήσει τάχιστα στη νομοθετική ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τρίπολης, φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή μπαίνει πλέον σε μία…


…νέα τροχιά.
Η δέσμευση του Δ. Αβραμόπουλου δόθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε χθες με εκπροσώπους του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο υπουργός Άμυνας, ουσιαστικά έδωσε το “πράσινο φως” για τη λειτουργία του Αεροδρομίου και  ως πολιτικού, αναφέροντας μάλιστα ότι θα προωθήσει σχετική ΚΥΑ.
Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τα τελευταία χρόνια σχετικά με το αεροδρόμιο της Τρίπολης αλλά και τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί εκ μέρους των εμπλεκόμενων αρμοδίων φορέων, αναφορικά με το θέμα αυτό. 
Παράλληλα τονίστηκε από όλους ότι η ύπαρξη ενός αεροδρομίου στην Τρίπολη, τόσο για πολιτική όσο και για εμπορική χρήση, έχει τεράστια σημασία για την αναπτυξιακή εξέλιξη ολοκλήρου της Πελοποννήσου, προσδίδοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ιδιαίτερη οικονομική άνθιση όχι μόνο στον τουριστικό τομέα αλλά και στον πρωτογενή και το μεταποιητικό τομέα, μέσω της εξαγωγικής δραστηριότητας των Πελοποννησίων παραγωγών.
Εκ μέρους του Τ.Ο.Π. παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Κ. Μαρινάκος και οι αντιπρόεδροι Δ. Πολλάλης και Δ. Παππάς, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιόνης – Πόρτο Χελίου Στ. Στεφάνου και ο εκπρόσωπος των τουριστικών επαγγελματιών Τολού Ι. Γεωργιδάκης.

Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου