Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο μεγιστάνας με τα μανταλάκια που "σαρώνει" 5στερα ξενοδοχεία boutique για να φιλοξενεί πελάτες του!

Από αλλού τα περιμένουμε, από αλλού έρχονται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας Αυστραλός μεγιστάνας, ουκρανικής καταγωγής αλλά παντρεμένος με Ελληνίδα, το τελευταίο διάστημα αγοράζει συστηματικά και αθόρυβα πεντάστερα ξενοδοχεία boutique με στόχο, κατά τα φαινόμενα...


...να δημιουργήσει μία αλυσίδα μικρών πολυτελών ξενοδοχείων παραδοσιακού χαρακτήρα, στα οποία θα φιλοξενεί μεγάλους πελάτες του και υψηλόβαθμα στελέχη πελατών του, από διάφορες περιοχές του κόσμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Gregor Itsalieviev  ή “Itsly” – θεωρείται ο βασιλιάς της οδοντογλυφίδας  στην  Νοτιο-Ανατολική Ασία - αλλά στα εργοστάσιά του κατασκευάζονται επίσης καλαμάκια (για σουβλάκια) και μανταλάκια, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο – ξεκίνησε να ψάχνει μεθοδικά ξενοδοχεία-στόχους, αρχικά κυρίως σε Κρήτη και Ρόδο και  τελευταία, στην Πελοπόννησο.
Το project το τρέχουν δύο από τα πέντε παιδιά του, υπό την καθοδήγηση της συζύγου του Θεοπίστης και ο στόχος που έχει τεθεί, για αρχή, είναι να εξαγοραστούν συνολικά 10-12 μονάδες.
Ήδη, έχουν βρεθεί οι επτά – πέντε σε Κρήτη και δύο σε Ρόδο – και οι υπόλοιπες φαίνεται ότι θα είναι στην Πελοπόννησο.
Ο επιχειρηματίας αγοράζει τις επιχειρήσεις σε πολύ καλές τιμές, με άμεση εξόφληση του συμφωνηθέντος τιμήματος και όπως μαθαίνουμε, θέλει να προχωρήσει και στην κατασκευή ελικοδρομίων σε κοντινή απόσταση από κάθε ξενοδοχείο για τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενών του, από αεροδρόμια ή
megayachts.
Επιπρόσθετα, έχει αναθέσει σε διεθνή εξειδικευμένο οίκο την πρόσληψη προσωπικού υψηλών προσόντων (27 μπάτλερ, 15 οδηγών, γραμματέων κ.λπ.) ενώ κάθε ξενοδοχείο θα έχει αποκλειστικό chef, που θα πρέπει να εντρυφήσει σε παραδοσιακές συνταγές γαστρονομίας της κάθε περιοχής. Γενικά οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ ένα γραφείο από τη Σανγκάη έχει αναλάβει να εξοπλίσει κάθε ξενοδοχείο με ό,τι πιο σύγχρονο και προχωρημένο υπάρχει σε ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets, χωρίς να αλλοιώνεται ο παραδοσιακός χαρακτήρας των ξενοδοχείων.

 Αυτά προς το παρόν.

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον θα είχε, αλλά προς το παρόν παραμένει στη σφαίρα της 1η Απριλίου. Κάποιοι το καταλάβατε, άλλοι μας πήρατε για... λεπτομέρειες, υγεία να' χουμε και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή