Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα από "Σάνη" και Oaktree

Την περασμένη εβδομάδα μπήκαν οι υπογραφές στη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της “Σάνη Α.Ε.” και του επενδυτικού fund Oaktree Capital Management, με αντικείμενο τη δημιουργία μίας νέας αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων resorts στην Ελλάδα.


Το Oceania Club στη Χαλκιδική, της Σάνη ΑΕ, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της νέας αλυσίδας, ενώ η συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου, υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα ελκυστικού τόσο για τους Eλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες, επιχειρώντας να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.
Η Oaktree Capital Management, με έδρα στο Λος Άντζελες και πάνω από 15 γραφεία σε Ευρώπη και Ασία, είναι αμερικανικό επενδυτικό fund το οποίο διαχειρίζεται περίπου 80 δισ. δολάρια και επενδύει σε ευρύ φάσμα τομέων και επενδυτικών σχεδίων, παγκοσμίως. 
Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, η νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα θα διοικείται από ανεξάρτητη, πεπειραμένη ομάδα διοίκησης, αξιοποιώντας τόσο τη σημαντική τεχνογνωσία της Σάνη στη δημιουργία και λειτουργία 

resorts, όσο και το επιτυχημένο ιστορικό της Oaktree στην υποστήριξη επενδύσεων μεγάλης κλίμακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου