Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

"Διαζύγιο" Αστέρα Βουλιαγμένης και Starwood...

Δεύτερο “μπουμ” είχε η μέρα σήμερα. Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, ιδιοκτήτρια του Αστέρα, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δρομολόγησε τη λύση της από 5 Ιουλίου 2006 σύμβασής της με την εταιρεία Starwood Hotels & Resorts, “σύμφωνα με τις σχετικές συμβατικές προβλέψεις”. Με τη...


...σύμβαση αυτή η Starwood Hotels & Resorts είχε αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ιδιοκτήτρια εταιρεία “παραμένει εγγυητής των ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όπως έχει ιστορικά αποδείξει για περισσότερα από 50 χρόνια, τηρώντας  όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές ατομικές και ομαδικές κρατήσεις στη μοναδικού φυσικού κάλους ιδιοκτησίας της”.
Η ιστορία αυτή βέβαια, όπως θα θυμούνται και οι παλαιότεροι, έχει περάσει από διάφορα κύματα τα τελευταία χρόνια και υπήρξαν και αρκετές στιγμές μικρών εντάσεων.
Η όλη εξέλιξη, όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς και από αυτά που μαθαίνουμε, έχει δύο “κλειδιά”. Το ένα έχει να κάνει με αυτό το “σύμφωνα με σχετικές συμβατικές προβλέψεις” και όσοι γνωρίζουν την προϊστορία, πιθανολογούν ότι παραπέμπει στις προβλέψεις περί στόχων.

Το άλλο, που είναι και το σημαντικότερο, αναζητείται…
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η λύση της σύμβασης συμπίπτει χρονικά με την πώληση του συγκροτήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου