Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Grekland Panorama 2015: Σε μεγαλύτερο χώρο και με πολλές καινοτομίες



Και μία ανακοίνωση που περιμένουν με ενδιαφέρον πολλοί: Μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης έκθεσης αποκλειστικά για την Ελλάδα, Grekland Panorama, που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Φεβρουάριο στην Στοκχόλμη και τα διθυραμβικά σχόλια κοινού, εκθετών και tour operators, η διοργανώτρια...




...εταιρία NorthEvents ανακοινώνει τις ημερομηνίες για τη δεύτερη διοργάνωση του 2015: 13-14-15 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι στο Grekland Panorama, συμμετείχαν περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες και 115 εκθέτες από 22 προορισμούς!

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης κοινού και επαγγελματιών ο νέος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης για το 2015 θα είναι το Ericsson Globe Arenas, πάντα στην Στοκχόλμη (και σχεδόν δίπλα στον χώρο που διοργανώθηκε φέτος), σε συνολική έκταση 4.000τμ.

Για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, η North Events ανακοινώνει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους Έλληνες εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις για τον ειδικό και θεματικό τουρισμό όπως: golf, yachting, τουριστική κατοικία, alternative tourism, health tourism, MICE και Luxury Travel.

Την ίδια ημέρα οι Έλληνες εκθέτες και συνεκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη από την Σκανδιναβική και Βαλτική αγορά, ενώ το βράδυ θα παρατεθεί ειδική εκδήλωση με έντονο ελληνικό χρώμα.

Τα εξαιρετικά σχόλια και συγχαρητήρια των μεγαλύτερων tour operators της αγοράς αποτέλεσαν το έναυσμα για την καθιέρωση της έκθεσης από την 1η κιόλας διοργάνωσή της σε θεσμό για την επικοινωνία και προώθηση της Ελλάδας στην Σκανδιναβία.

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας  -την Σκανδιναβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου