Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ρωσία: "απογειώθηκε" η ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό


Διπλάσιο ποσοστό αύξησης κατέγραψε η ζήτηση των Ρώσων τουριστών για ταξίδια στο εξωτερικό, για το εννεάμηνο του 2010, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας yandex η ζήτηση ενισχύθηκε κατά 50% για τους δέκα μήνες του 2010 σε σχέση με το 2009, με τον Οκτώβριο να αναδεικνύεται ο καλύτερος μήνας.
Η ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό ενισχύθηκε κατά 80% για τον Οκτώβριο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγουμένου έτους. Στον αντίποδα ο Φεβρουάριος αποδείχθηκε ο βραδύτερος μήνας σε ότι αφορά τους ρυθμούς αύξησης της ζήτησης (+25%), σε ετήσια βάση.
Την υψηλότερη ζήτηση για την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο πέτυχε η Τυνησία (+102%),  ενώ αύξηση πάνω από 70% εμφάνισε η ζήτηση για Ισπανία, Ελλάδα και Ταϊλάνδη.
Η ζήτηση για τις Μαλδίβες αυξήθηκε περισσότερο από 60%, η ζήτηση για την Τουρκία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Κίνα και την Ινδονησία  αυξήθηκε κατά 50%, ενώ η ζήτηση για Κροατία, Αίγυπτο και Ισραήλ αυξήθηκε περισσότερο από 40%.
Κορυφαία στην αξιολόγηση των χρηστών της yandex αναδείχθηκε για το 2010 η Αίγυπτος με ποσοστό στις αναζητήσεις 17,5%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Τουρκία με ποσοστό 16,4%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου