Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Historic Hotels of Europe: αντιπρόεδρος η δημιουργός των “Υάδων”


Άλλη μία ενδιαφέρουσα ελληνική “αναγνώριση” στο εξωτερικό. Από αυτές που χρειαζόμαστε πολλές αυτήν την περίοδο. Αντιπρόεδρος του Οργανισμού των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης Historic Hotels of Europe ψηφίστηκε η Βαρβάρα Αυδή...

...ιδρυτής της ελληνικής αλυσίδας ιστορικών ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels.
Βαρβάρα Αυδή
Η Β. Αυδή εξελέγη ομόφωνα ανιπρόεδρος για τα επόμενα δύο χρόνια και όπως σχολίασε “ο Ιστορικός Τουρισμός κατέχει πρωτεύουσα πλέον θέση στις προτιμήσεις των τουριστών ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση, όπως καταδεικνύει η Αμερικάνικη αγορά η οποία βρίσκεται ήδη σε πορεία ανάκαμψης”.
Η ετήσια συνέλευση του οργανισμού Historic Hotels of Europe και το 1ο συνέδριο συμβεβλημένων ξενοδόχων πραγματοποιήθηκαν στο St. Moritz της Ελβετίας, σε δύο από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της Ευρώπης το Badrutt’s Palace και Waldhaus Sils Maria.
Στο τριήμερο συνέδριο, 26 έως 29 Μαρτίου 2011, συμμετείχαν 100 ξενοδόχοι από όλη την Ευρώπη, δημοσιογράφοι, και διακεκριμένοι επιστήμονες που παρέθεσαν διαλέξεις στους θεματικούς τομείς των πωλήσεων, social media, και τουρισμού, ενώ το όλο συνέδριο τέθηκε υπό την αιγίδα του Ελβετικού Οργανισμού Τουρισμού.   
Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe, είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς οργανισμούς της Ευρώπης που συγκεντρώνει 19 εθνικές αλυσίδες μέλη και 750 πολυτελή ξενοδοχεία που λειτουργούν σε ιστορικά κτίρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου