Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Olympic Air: Νέα πτήση Θεσ/νίκη-Σκιάθος και... νέα σχέδια για τα Bombardier


Δύο ευχάριστες και θετικές “επίσημες πρώτες” έχουμε σήμερα στον τουριστικό τομέα. Κατ’ αρχάς, η Οlympic Air ξεκινά μία νέα και πολλά υποσχόμενη πτήση, τη Θεσσαλονίκη-Σκιάθο, τρεις φορές την εβδομάδα και...

...μάλιστα Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα, στοχεύοντας κυρίως στην αγορά του Σαββατοκύριακου.
Πέραν αυτού, όμως, μαθαίνουμε ότι η εταιρία έχει αποφασίσει να δει πολύ πιο “ζεστά” το θέμα της καλύτερης εμπορικής αξιοποίησης των 10 αεροσκαφών Bombardier q400 που διαθέτει και γιά τα οποία, μάλιστα, βραβεύτηκε  από την κατασκευάστρια εταιρία με το “βραβείο αξιοπιστίας”.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σχεδιάζεται  αναβάθμιση στο επίπεδο της εξυπηρέτησης και σύντομα θα ανακοινωθεί μία νέα σειρά υπηρεσιών προς τους επιβάτες που θα ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη αυτά.
Τα q400, ως γνωστόν, είναι ελικοφόρα με κινητήρες νέας γενιάς (turboprop), μεταφέρουν μέχρι και 74 επιβάτες και γενικά διακρίνονται για την άνεση, την εξοικονόμηση καυσίμου και το χαμηλό επίπεδο θορύβου λειτουργίας.
Τα πέντε από τα q400 της Olympic είναι NextGen, δηλαδή με τεχνολογικές εφαρμογές τελευταίας γενιάς.
Η άλλη επίσημη πρώτη, είναι για το ξενοδοχείο New του ομίλου Yes Hotels που ανοίγει σήμερα κοντά στο... Σύνταγμα, για το οποίο θα κάνουμε ειδική ανάρτηση λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου