Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Θυμηθήκαμε! (Ανατολικό Ζήτημα, Ελλάδα και τουρισμός!)


Βρισκόμαστε στο μέτωπο της σύγκρουσης της οθωμανικής και αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας, η οποία υποκρύπτει και υποθάλπτει την αντιπαράθεση μεταξύ ανατολικής και δυτικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας..."

Εμείς έχουμε προνόμια, ως πιο μικροί, πιό ευέλικτοι, πιό έξυπνοι πιο προσαρμόσιμοι  απ' ο,τι άλλοι ευρωπαικοί λαοί και άλλες ευρωπαικές κοινωνίες. Αυτό έχει το αντίστοιχο, το ομόλογό του φαινόμενο σε αυτούς που θέλουν να πουλήσουν το τουριστικό προιόν, οι οποίοι πρέπει πάντα να τονίζουν και τη διαφοροποίησή του..."
Εμείς να μην έχουμε άγχος, έχουμε επηρρεάσει και καταδυναστεύσει το δυτικό εκπαιδευτικό σύστημα και είμαστε βαθιά βαλμένοι μέσα στην κυρίαρχη δυτική ιδεολογία που δεν κινδυνεύουμε από τίποτε.
Δεν κινδυνεύουμε από τίποτε γιατί χειριζόμαστε και τον ορθολογισμό, ο οποίος έχει ως βασική πηγή αναφοράς την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γιατί είμαστε πολύ βαθιά βαλμένοι στον πυρήνα της Χριστιανοσύνης. 
Η πατερική επεξεργασία του Ευαγγελίου και η ελληνική γλώσσα των τριών από τα 4 Ευαγγέλια, μας καθιστά τόσο κρίσιμους, ώστε δεν μπορούν να απαλλαγούν από εμάς, από τις κλασσικές σπουδές, από τον κλασσικισμό, ο οποίος βεβαίως από ένα σημείο και μετά δημιουργεί και δυσανεξίες, δημιουργεί και δυσαρέσκειες..."
Ενδιαφέρον,ε; Να συνδέεις το... Ανατολικό ζήτημα και τη μοναδικότητα της Ελλάδας με την προώθηση του τουρισμού!
Ποιος το είπε και πότε; 
Η απάντηση αργότερα (στο μεταξύ, δεχόμαστε απαντήσεις στο tourismlobby@gmail.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου