Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Της Ημέρας (Της... εφεδρείας σε αεροδρόμια και άλλα)


Αγαπητό μου lobby,
να προσθέσω δύο στοιχεία στο θέμα της εφεδρείας. Οτι υπάρχει μία κάποια σύγχυση και ανησυχία σε ορισμένες περιοχές της χώρας καθώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η απόλυση μέσω εφεδρείας κάποιων δημόσιων υπαλλήλων, όπως οι πυροσβέστες των αεροδρομίων...

...και η πιθανή κατάργηση των οργανικών θέσεων που αυτοί καλύπτουν - βλέπε Πυρασφάλεια Αεροδρομίου - μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία λειτουργιας των αεροδρομίων για άγνωστο χρόνικό διάστημα! 
Στο πλαίσιο της εφεδρείας, πάντως, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μεταξύ των εξαιρέσεων είναι και οι “ένστολοι πυροσβέστες”. Να υποθέσω ότι αυτό είναι αρκετό ή μπορεί να τρέχουμε και να μην φθάνουμε; 
Το άλλο είναι ότι ενώ εξαιρούνται, επίσης, οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών που υπηρετούν στο εξωτερικό και οι διπλωματικοί υπάλληλοι, δεν εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ΕΟΤ στα Γραφεία Εξωτερικού. Μικρός ο αριθμός, βέβαια, αλλά αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με το επιτόπιο προσωπικό, φτιάχνει μία... “ωραία ατμόσφαιρα”.
Με αγάπη (εφεδρική, φυσικά...)
angel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου