Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

North Events: "Live" οn line, το GoGreeceNow.com


Δυο νέα ''εργαλεία'' στην επικοινωνιακή της στρατηγική για την προβολή ελληνικών προορισμών, επιχειρήσεων αλλά και παραδοσιακών προιόντων στις σκανδιναβικές αγορές ενεργοποιεί πλήρως η εταιρία North Events. Πρόκειται για το portal  www.gogreecenow.com και την εφημερίδα "Kalimera Hellas"...
 
...που ύστερα από σχεδιασμό μηνών, περνούν πια σε φάση πλήρους ανάπτυξης και υλοποίησης.
Ειδικότερα:
- Ο κόμβος GoGreeceNow.com, σύμφωνα με τη North Events,  είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δικτυακός τόπος για την Ελλάδα στις Σκανδιναβικές αγορές, που παρέχει πληθώρα πληροφοριών, φωτογραφιών και video για τον ταξιδιώτη, όπως γεωγραφική πλοήγηση σε όλες τις μεγάλες τουριστικές αλλά και λιγότερο γνωστές περιοχές της Ελλάδας, για καλοκαιρινό όπως και χειμερινό τουρισμό.
Εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως δραστηριότητες trekking, rafting, αγροτουρισμός, γαστρονομικά ταξίδια και περιηγήσεις, πολιτιστικές ατζέντες, κλπ. καθώς και πολλά χρήσιμα εργαλεία για τον επισκέπτη (μετεωρολογικά δελτία, online παρακολούθηση πλοίων, κράτηση εισιτηρίων ακτοπλοϊκών, αεροπορικών, και πολλά - πολλά άλλα) συνθέτουν την εικόνα ολόκληρης της τουριστικής Ελλάδας.  Πληροφορίες για την ελληνική γαστρονομία, συνταγές και πλούσια video για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι μεταξύ των επίσης εκτενών πληροφοριών που παρουσιάζονται στον δικτυακό τόπο. Ο κόμβος GoGreeceNow.com είναι online από τον Ιούνιο 2011 σε Beta Version καθώς η ολοκλήρωσή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί επίσημα από τον Οκτώβριο 2011.  
- Η εφημερίδα "Kalimera Hellas" θα διανέμεται δωρεάν στο κέντρο και τα περίχωρα του Όσλο Νορβηγίας από τα Νορβηγικά ταχυδρομεία. Η πρώτη έκδοσή της ορίζεται για τις αρχές του 2012 και θα διατίθεται 6 φορές το χρόνο. 
Η συντακτική ομάδα του Kalimera Hellas θα παρουσιάζει νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα, τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και καταλύματα, παρουσιάσεις νέων ελληνικών προϊόντων και ατζέντα πολιτιστικών δρώμενων και events μέσα από το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου που λειτουργεί στο Όσλο από τον Ιούνιο 2012.
Μάλιστα.
Τελικά όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία κινείται με σχέδιο, πρόγραμμα και μελέτη, είναι σαφές ότι αν μη τι άλλο, προκύπτουν ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου