Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Όσλο, Kalimera Hellas: Η Tove Nielsen παρουσίασε τον... “Kalimera Man”!


"Το νησί στην καρδιά μας- με άρωμα Κρήτης"

Μία από διασημότερες και πλέον αγαπητές συγγραφείς της νέας νορβηγικής λογοτεχνίας, Tove Nilsen, παρουσίασε το νέο της βιβλίο “Το νησί στην καρδιά μας - με άρωμα Κρήτης” στο Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου (ΕΚΤΕ) στο Όσλο με μεγάλη επιτυχία!

Ειναι μία από τις πλέον διάσημες και δημοφιλείς συγγραφείς της νέας νορβηγικής λογοτεχνίας, αλλά τυγχάνει και φιλέλλην, η Tove Nilsen. Επέλεξε δε το ΕΚΤΕ, που λειτουργεί στην καρδιά του Όσλο στον ίδιο χώρο με το “Kalimera Hellas”, για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Το νησί στην καρδιά μας - με άρωμα Κρήτης», στο οποίο ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ένας χαρακτηριστικός τύπος Κρητικού, ο... “Kalimera Man”. 
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, παρέστησαν περισσότεροι από 150 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού στη Νορβηγία, φίλοι και μέλη του Ελληνικού Κέντρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη διάσημη συγγραφέα και να ακούσουν αποσπάσματα από την παρουσίαση του νέου της βιβλίου. 
Στην εκδήλωση προσφέρθηκε ελληνικό κρασί και παραδοσιακά εδέσματα από την Κρήτη, ευγενική προσφορά του delicatessen καταστήματος "Kalimera Hellas". 
Το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις που φέρνουν πιο κοντά την Ελλάδα και την Νορβηγία, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο προσπάθειας για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου