Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Πάνω από 11.500 νέα δωμάτια σε Πολωνία και Ουκρανία


Επενδυτικό “οργασμό” έχει προκαλέσε σε Πολωνία και Ουκρανία η επικείμενη διοργάνωση του EURO 2012, τον ερχόμενο Ιούνιο, με περίπου 30 ξενοδοχειακές μονάδες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή στις...

...δύο χώρες αλλά και πολλά νέα επενδυτικά σχέδια στα σκαριά.
Συνολικά, βάσει των εκτιμήσεων και των σχετικών στοιχείων, πάνω από 50 νέα ξενοδοχεία, υψηλών κατηγοριών και συνολικής δυναμικότητας άνω των 11.500 δωματίων, κατασκευάζονται ή θα κατασκευαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και 28 εξ αυτών θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, πριν την έναρξη του EURO.
Φυσικά, δεν είναι μόνον οι ανάγκες του EURO αλλά και η σταθρά αυξανόμενη ζήτηση που καταγράφεται για τις δύο αγορές, τα κίνητρα της έντονης επενδυτικής δραστηριότητας και μάλιστα και από μεγάλες επωνυμίες της διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς, όπως Starwood, Hilton και Radisson.
Ειδικά η Πολωνία ετοιμάζει και ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα προβολής και δημοσίων σχέσεων που αναμένεται να ξεκινήσει αρκετά πριν το EURO και να κορυφωθεί προς τα τέλη της χρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου