Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποιήσεις Ελεγκτών: Έχουν "τρελάνει" εταιρίες και ταξιδώτες


Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τις πτήσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Διότι πραγματικά, όσο και αν προσπαθεί κανείς - και φανταζόμαστε ότι είναι πολύ λίγοι αυτοί πια- να δικαιολογήσει αυτόν τον κλάδο...

...λόγω της μεγάλης ιδιατερότητας του επαγγέλματός τους, αλλά αυτό που γίνεται με τις κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται και ύστερα από δύο-τρεις μέρες και συνήθως την τελευταία στιγμή, αλλάζουν πάλι είναι περισσότερο καταστροφικό τελικά από την ίδια την κινητοποίηση.
Δεν είναι μόνον ότι μπάινουν χιλιάδες ξένοι και έλληνες επισκέπτες και ταξιδιώτες σε φοβερή ταλαιπωρία αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις για να φύγουν ή να έρθουν στο προορισμό τους. 
Όταν έχουμε τις συγκεκριμένες μέρες συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, άλλες σημαντικές διοργανώσεις, που ετοιμάζονται μήνες ή και χρόνια ολόκληρα, δεν μπορεί να φέρνεις τον κόσμο στο σημείο να κοιμάται με 48ωρη απεργία και να ξυπνάει με... 12ωρη στάση εργασίας!
Ακόμα και οι εταιρίες, χθες, τα χρειάστηκαν. Πρώτα αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν ακύρωση όλων των πτήσεων του διημέρου και λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, επανήλθαν με πληροφορίες για επαναφορά πτήσεων. Κα χωρίς ΜΜΕ, έπρεπε όλοι οι πελάτες να ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά...
Έλεος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου