Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

"Κούρεμα" 50%, "επιτροπεία"... 100%, 30 δισ. για τράπεζες - Με τις υγείες μας...


Ύστερα από όλα αυτά που ζήσαμε χθες περί “θρίλερ”, “σίριαλ”, “σκληρές διαπραγματεύσεις”, “άγρια παρασκήνια” και όλα αυτά τα ασύληπτα από άποψη αξιοπιστίας, εξοντωτικά από άποψη οικονομιας και ταπεινωτικά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, καταλήξαμε στο να μας “κουρεύουν” μέρος του χρέους...

...κατά περίπου 50%, να μας επιβάλλουν μόνιμη "επιτροπεία" - και όχι απλή εποπτεία και καλά να πάθουμε - και να στοχεύουμε στο να επιστρέψουμε το χρέος μας το 2020 εκεί που βρισκόταν στο 2009!
Μπροστά μας - εκτός από τις θριαμβολογίες και τις επικοινωνιακές κορώνες που ξεκίνησαν, ήδη, από τα χαράματα -  βρίσκονται, όμως, μία κατεστραμμένη και απαξιωμένη οικονομία, επιχειρήσεις στα όρια της χρεοκοπίας ή και πέρα από αυτά, ένα διαλυμένο κράτος και μία αγορά σε ¨ασφυξία” ρευτόστητας.
Επιπρόσθετα, είναι ξεκάθαρο οτι θα χρειαστούν νέα μέτρα και μάλιστα σύντομα και κατά τα λοιπά, “έχει ο Θεός”.
Κατά τα άλλα, μία πρώτη εικόνα με το τι κερδίζουμε και το τι χάνουμε έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, διαβάσαμε εδώ
Εν αναμονή, σήμερα, περισσότερων λεπτομερειών και τεχνικών στοιχείων για τα όσα αποφασίστηκαν, απλά... “με τις υγείες μας”!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου