Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Hellenic Imperial: Μία (μάλλον αναμενόμενη) "ανώμαλη προσγείωση"


Όχι απλώς δεν εξέπληξε την αγορά αερομεταφορών και όσους ασχολούνται και κινούνται στον χώρο των αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα η αναστολή πτήσεων της εταιρίας Hellenic Imperial, αλλά ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη! Ειδικά μετά τους ελέγχους που σύμφωνα...

...με πληροφορίες μας,  έκανε προ ολίγου καιρού η ΥΠΑ, αλλά και τις αυξανόμενες καταγγελίες για απλήρωτους εργαζόμενους και πληρώματα και γενικά σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, ήταν πια θέμα συζήτησης σε αεροπορικούς κύκλους ότι  η παύση λειτουργίας ή αναστολή δραστηριότητας της εταιρίας ήταν "θέμα ημερών".
Ούτως ή άλλως, ξεκινώντας τον Μάιο μετά “βαίων και κλάδων”, σύντομα σταμάτησε τις πτήσεις προς Λονδίνο και είχε φθάσει να κάνει τις πτήσεις της προς τη Ν. Υόρκη, μόνον με ένα αεροσκάφος, ενώ δήλωνε ότι τελούσε εν αναμονή ενός “νέου Α340”, το οποίο θα έπρεπε να έχει παραλάβει εδώ και καιρό.
Στη σχετική ανακοίνωση η εταιρία μιλάει για αναστολή πτήσεων μέχρι το τέλος του χρόνου όταν και θα “επανεξεταστεί η κατάσταση” και θα “ακολουθήσει ανάλογη ενημέρωση προς τους πελάτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες”! 
Η εταιρία αυτή, πάντως, μας είχε απασχολήσει από την αρχή του χρόνου.
Περιμένουμε νεότερα και κάποια νέα στοιχεία και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου