Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

HotelBrain: Οκτώ νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, νέοι στόχοι σε Λίβανο και Τουρκία


Οκτώ νέα συμφωνητικά διαχείρισης ξενοδοχείων υπέγραψε η HotelBrain για το 2013, ανεβάζοντας σε 62 τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται σε 18 προορισμούς της χώρας. Στα νέα ξενοδοχεία που αναλαμβάνει η εταιρεία, περιλαμβάνονται οι...

...μονάδες Aristi Mountain Resort στα Ζαγοροχώρια, Helydorea στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, Palazzo Vecchio Exclusive Residence στο Ρέθυμνο, Porto Kea Suites, στη Τζια, Delina Mountain Resort στα Ανώγεια της Κρήτης, Golden Rose Hotel στο Κολυμπάρι Χανίων, Archipelagos Mykonos Hotel στο Καλό Λιβάδι και Villa Del Sol στον Ορνό της Μυκόνου.
Π. Παλαιολόγος
Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης και μάρκετινγκ για ξενοδοχειακές μονάδες ειδικών προδιαγραφών, ενώ στόχος της, σύμφωνα με τον ιδρυτή της και διευθύνοντα σύμβουλο Π. Παλαιολόγο, είναι να τα αυξήσει σε 70 μέχρι το τέλος του 2015. 
Παράλληλα, ενισχύει τη δραστηριότητά της και στο εξωτερικό. Μέσα στο έτος αναμένεται να υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας για την ανάληψη του πρώτου ξενοδοχείου 40 δωματίων –που θα λειτουργήσει τον Ιούνιο– στον Λίβανο από το γραφείο που διαθέτει εκεί η εταιρεία σε συνεργασία με τοπικό επιχειρηματία. 
Επιπρόσθετα, η εταιρεία θα ανοίξει γραφείο και στην Τουρκία με στόχο μέσα στο έτος τη σύναψη συνεργασίας με ξενοδοχείο. 
Η HotelBrain, θυμίζουμε, είναι αποκλειστικός συνεργάτης της LHP, της εταιρείας management των Small Luxury Hotels of the World, για τις περιοχές της Μεσογείου, της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου