Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΟΤ: "Φύλλο και φτερό" η Υπηρεσία Δ. Ελλάδας...


Αν ακούγαμε εμείς, κατά καιρούς, πολλά και διάφορα για την Περιφερειακή Υπηρεσία του ΕΟΤ στην Πάτρα και για τα επιτεύγματα του "ζεύγους", τότε, μπορεί να φανταστεί κανείς τι γινόταν. Τώρα, βέβαια, η ρήξη στην προσωπική σχέση έφερε και τη...

...ρήξη σε άλλο επίπεδο, με τις δύο πλευρές να καταγγέλουν “σημεία και τέρατα” ο ένας για την άλλη και αντιστρόφως.
Η ΕΔΕ ξεκίνησε και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τα δεδομένα και τα στοιχεία είναι πάρα πολλά και η εντολή άνωθεν, πολύ άνωθεν, είναι η... συνήθης του τελευταίου διαστήματος: “όλα στο φως, το μαχαίρι στο κόκκαλο”!
Λεπτομέρειες δεν μπορούμε να πούμε ακόμα, με την όλη διαδικασία σε εξέλιξη. Αλλά όλα αυτά τα στοιχεία που μαζεύαμε και εμείς πολύ καιρό τώρα, θα έρθει η ώρα να τα δημοσιεύσουμε.
Πάντως, μέχρι και γραφολόγος επιστρατεύτηκε - έχει πέραση τελευταίως στον Οργανισμό η ειδικότητα - για τη διακρίβωση κάποιων υπογραφών που έμπαιναν και για το σε ποιον ανήκουν ή δεν ανήκουν.
Δεν είναι σαφές δε ακόμα σε τι βάθος και έκταση μπορεί να φθάνει αυτή η υπόθεση και πόσες άλλες υποθέσεις και περιπτώσεις τουριστικών επιχειρήσεων μπορεί να εμπλέκονται.
Αφήστε που υπάρχει και μία άλλη περίπτωση που διερευνάται από παλαιότερα, με ΕΔΕ και αυτή.
Νεότερα προσεχώς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου