Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η (νέα) τηλεοπτική "ξεφτίλα" βρετανικού καναλιού που εξοργίζει και τους ίδιους τους τηλεθεατές του


Τα “κατάφεραν” πάλι οι Βρετανοί να αναστατώσουν το σύμπαν, πρωτίστως, όμως, αυτήν τη φορά την ίδια τους τη χώρα. Οι συντελεστές και παραγωγοί του "documentary" - έτσι τα λένε τώρα- του Channel 4 για τον Κάβο στην Κέρκυρα, πήγαν να παίξουν με την “επιτυχημένη συνταγή” του αλκοολ-οργιο-τουρισμού που μέχρι τώρα...
 
“πούλαγε” αλλά τώρα,  μάλλον τους βγήκε ανάποδα. Ανάποδες πήραν, εκτός από εκατομμύρια Βρετανούς και οι Έλληνες και δη οι Κερκυραίοι, αλλά και η υπουργός Όλγα μαζί.
«Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε, σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται. Αντίθετα η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο”, δήλωσε και απέστειλε άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας στην Αγγλίδα επιτετραμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του Υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.
Μια δυσαρέσκεια που, όπως λέει, είναι βέβαιη ότι νιώθουν και τα εκατομμύρια Βρετανών τουριστών που κάθε χρόνο κατακλύζουν τα Ελληνικά νησιά και φεύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Ελλάδα.
Η υπουργός ζήτησε και από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας.
Επ’ αυτού το θέματος και ένα σχόλιο από τη φίλη μας την Βίκη που μας εκφράζει ποικιλοτρόπως, εδώ .
Μεταξύ μας, πάντως, ας σταματήσουμε και εμείς να το αναπαράγουμε το video και τα clips και ας αρχίσουμε να τους βομβραδίζουμε με τις... απόψεις μας.
Μπορείτε να το κάνετε εδώ . Εκφραστείτε κατά βούληση και απολαύστε υπεύθυνα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου