Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Γερμανία: Ανάκτηση απωλειών προσδοκούν οι γερμανικοί Tour Operators για Ελλάδα


Ανάκαμψη και ανάκτηση μεγάλους μέρους των απωλειών της κίνησης από τη Γερμανία προς την Ελλάδα προσδοκούν οι περισσότεροι tour operators της Γερμανίας και προσαρμόζουν ανάλογα τα σχέδια τους, με αύξηση των αεροπορικών θέσεων που δεσμεύουν και μεγαλύτερο...

...αριθμό πακέτων αλλά και συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, που θα διαθέσουν στην αγορά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του fvw, οι tour operators εκτιμούν ότι η ζήτηση για τους ελληνικούς προορισμούς έχει αναθερμανθεί σημαντικά, βοηθούντος του γεγονότος ότι παρά τις δυσκολίες των ελληνικών ξενοδοχείων με τα αυξανόμενα κόστη, οι τιμες για το 2013 κρατήθηκαν σταθερές.
Αν δεν έχουμε αρνητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα, τότε θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά του 2012”, αναφέρουν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποί τους.
Ο FTI αναφέρει αύξηση των αεροπορικών θέσεων κατά 55% για Κέρκυρα, Κρήτη και Ρόδο, προσθέτοντας και μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων, ενώ ο TUI προχώρησε σε ανάλογες κινήσεις. Η 1-2-Fly, μάλιστα, η “χαμηλού κόστους” εταιρεία του tour operator, αναφέρει και ακόμα πιο μειωμενες τιμές.
Περισσότερα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν στα προγράμματά τους και οι Rewe Touristik και ο specialist Attika Reisen, ενώ η αεροπορική Condor, έχει προσθέσει νέες πτήσεις και νέους προορισμούς όπως η Σκιάθος και η Μύκονος.
Από την όλη εικόνα, διαφοροποιείται η Air Berlin που έχει μειώσει την χωρητικότητά της για τους ελληνικούς προορισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου