Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δ.Σ. ΕΟΤ: "Εμπλοκή" με τον Πρόεδρο... "ορθή επανάληψη" σήμερα


Σήμερα αναμένουμε νεότερα και οριστικά για το νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΟΤ, για τις αλλαγές στο οποίο είχαμε αναφερθεί την περασμένη Πέμπτη. Η καθυστέρηση οφείλεται στην εμπλοκή που προέκυψε με την περίπτωση του Β. Χανδακά, ο οποίος προτάθηκε από το ΠΑΣΟΚ...

...για τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού.
Φαίνεται, από όσα καταφέραμε να μάθουμε, ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Θέμις Κατασκευαστική - που έπρεπε και να παραιτηθεί από τη θέση αυτή - εκ των υστέρων φέρεται να μην αποδέχθηκε τελικά τη θέση για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων ίσως και για το γεγονός ότι είναι θέση άμισθη (αυτή είναι η λεπτομέρεια για την οποία κάναμε λόγο την Παρασκευή)...
Ύστερα από σχετικές διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε άλλο πρόσωπο το οποίο και περιμένουμε να οριστικοποιηθεί και να “κλείσει” οριστικά και θα επανέλθουμε σήμερα.
Αν δεν μας προλάβει η επίσημη ανακοίνωση...

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα, μην βασανίζεστε, η νέα πρόταση είναι ο Σταύρος Ακαλίδης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης, με σπουδές στο management Δημόσιου Τομέα, επιστημονικός συνεργάτης και σύμβουλος υπουργών και υπουργείων, "ειδικεύσεις" στην Περιφερειακή Ανάπτυξη κ.λπ., κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαρδόν? Μας "κούφανες" ελαφρώς... Ευχαριστούμε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, αφού ξέρεις τώρα, στη Σαλονίκη έχω... δίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή