Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τέταρτη συνεχόμενη διάκριση και ολοένα και πιο σημαντική για την Aegean


Με τον οξύτατο ανταγωνισμό που επικρατεί πλέον στον τομέα αερομεταφορών της Ευρώπης, κάθε νέα βράβευση από τους ίδιους τους επιβάτες, αποτελεί και ολοένα σημαντικότερο “διαπιστευτήριο”. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Aegean βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2014» κατά την…




… παρουσίαση των βραβείων 2014 Skytrax World Airline Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2014 κατά την διάρκεια του Farnborough International Airshow. 
Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards,  18,85  εκατομμύρια  επιβάτες από 160  χώρες και περισσότερες από 100 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το Βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN  για 4η συνεχόμενη χρονιά και για 5η φορά από το 2009 έως σήμερα.
Tα World Airline Awards (http://www.worldairlineawards.com/ ) διαχειρίζονται από τον αεροπορικό ερευνητικό οργανισμό, Skytrax Research του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Τα συγκεκριμένα βραβεία διακρίνονται από τη διαφάνειά τους και από το γεγονός πως η έρευνα πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, προσδίδοντάς τους γόητρο και ποιοτική αναγνώριση για τη σημερινή παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία.
Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Αύγουστο 2013 – Μάιο 2014  συμμετείχαν περισσότερες από 100 εθνικότητες από περισσότερες από 160 χώρες. τηλεφωνικά μέσω ερωτηματολογίων και online, οι επιβάτες που έλαβαν μέρος αξιολόγησαν τις εμπειρίες τους από τις αεροπορικές εταιρείες τόσο στο χώρο του αεροδρομίου όσο και εντός του αεροσκάφους. 

Η έρευνα καλύπτει όλους τους τύπους των αεροπορικών εταιρειών, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές, μέχρι μικρότερους εγχώριους αερομεταφορείς και μετρά το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών για περισσότερα από 40 διαφορετικά χαρακτηριστικά αεροπορικών προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου