Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Και οι... αντίκες στην υπηρεσία του Ελληνικού Τουρισμού!


Τα βλέπουμε σε κάποιους… γάμους και άλλες εκδηλώσεις ή στα διάφορα "ράλλυ" που οργανώνουν οι ιδιοκτήτες τους, τώρα φαίνεται ότι θα τα βλέπουμε και στους τουριστικούς προορισμούς. Τη δυνατότητα στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, να εκμισθώνουν και κλασικά επιβατηγά οχήματα (αντίκες)…

 
…με ή χωρίς οδηγό, τα οποία  διαθέτουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας από διεθνή αναγνωρισμένο οργανισμό και χρονολογούνται τουλάχιστον τριάντα (30) έτη από το έτος κατασκευής τους, προωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το υπουργείο Τουρισμού.
Η διάταξη αυτή, που πιθανότατα θα περιληφθεί στο Νομοσχέδιο για τον Τουρισμό που συζητείται προς ψήφιση την άλλη εβδομάδα στη Βουλή,  έχει ως στόχο να καλύψει μια νέα μορφή τουρισμού που αναπτύσσεται σε διεθνές επίπεδο και συνίσταται σε περιηγήσεις με ιστορικά κλασικά οχήματα, αλλά και τη ζήτηση που υπάρχει για τέτοιου χαρακτήρα οχήματα από συγκεκριμενες κατηγορίες επισκεπτών, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και των ταξιδιών τους. 

Με την ίδια διάταξη θα παρέχεται εξουσιοδότηση στους συναρμόδιους υπουργούς Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και Τουρισμού ώστε με απόφασή τους να ρυθμίσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν τα  κλασικά  επιβατηγά οχήματα για να είναι δυνατή η εκμίσθωσή τους από τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου