Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ζάκυνθος: Ετοιμαστείτε για το "σίριαλ" του καλοκαιριού!


Αυτό είναι story! Από όλα έχει: Άρωμα Εμίρηδων, απογόνους-κληρονόμους ευγενών, Εκκλησία, Εφορία, αλλά και πολλές χιλιάδες στρέμματα που περιλαμβάνουν μέχρι και τη φημισμένη και τόσο πολυφωτογραφημένη παραλία με το ναυάγιο. Όπως βοούν τα media, όλη η Ζάκυνθος…


… ασχολείται με την αποκάλυψη ότι οι ιδιοκτήτες - οικογένεια ευγενών από τον 17ο αιώνα- μίας έκτασης 15.000 στρεμμάτων σε ορεινές περιοχές του νησιού, μέρος της οποίας “πιάνει” και τη γνωστή παραλία και σε μέρος της οποίας (έκτασης) έχει δικαιώματα και η Εκκλησία ( η Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών) ξεκίνησε τη διαδικασία μεταβίβασής της σε εταιρεία που κινείται στη διεθνή αγορά real estate. 
Ο… Εμίρης, προφανώς του Κατάρ, προκύπτει επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία, λέει, έχει αναλάβει αγοραπωλησίες εκ μέρους του στο παρελθόν.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί - έκανε ολόκληρο θέμα και το ΑΠΕ - και με βάση πληροφορίες από τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ζακύνθου, έχει κατατεθεί συμβόλαιο αξίας 9 εκατ. ευρώ και ποσό 400 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή για το φόρο μεταβίβασης. Το ακίνητο όμως αυτό η εφορία φέρεται να το κοστολογεί με υπερδιπλάσια αξία.
Έχουμε μία υποψία ότι θα μας απασχολήσει πολύ αυτή η ιστορία τους επόμενους μήνες, είτε είναι έτσι ή αλλιώς.

Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου