Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Της Ημέρας: Ευτυχώς που δεν τους πήρε χαμπάρι ο Μητροπολίτης...



Ωχχχ! Μπλεξίματα υποψιάζομαι για το Huffington Post και τους συντελεστές του “Games of Thrones». Διαβάζοντας το αποθεωτικό αφιέρωμα του πρώτου για τα Μετέωρα και του πως χρησιμοποιήθηκαν ψηφιακά ως φόντο στη σειρά για την τοποθεσία του Eyrie, θυμήθηκα...



...τον κακό χαμό που είχε γίνει τότε που ο o Νορβηγός Jokke Sommer  ήθελε να κάνει μία ελεύθερη πτώση με wingsuit στην περιοχή, ένα εγχείρημα που θα γινόταν viral φυσικά σε όλη τη διεθνή κοινότητα των extreme sports και των εκατομμυρίων χρηστών που τα παρακολουθούν.
Επιστολές, διαμαρτυρίες, κραυγές, μόνο... τα Πατριαρχεία δεν ασχολήθηκαν με το θέμα, απλώς και μόνον επειδή ο αθλητής θα είχε χορηγούς σε αυτό το stunt, γνωστές πολυθενικές εταιρίες!
Με αποκρύφωμα, βέβαια, την ατάκα του τοπικού Μητροπολίτη, σε επιστολή του προς τον τότε υπουργό Πολιτισμού (που έκανε πίσω φυσικά) ότι «τα Μετέωρα είναι διαφημισμένα εις όλας τας Ηπείρους»
Βάζω στοίχημα ότι αν ζητούσαν οι παραγωγοί του “Games of Thrones» κάποιας μορφής άδεια να χρησιμοποιήσουν το σκηνικό των Μετεώρων ως ψηφιακά επεξεργασμένο φόντο στη σειρά, θα έτρωγαν αφορισμό, το λιγότερο!
Πάλι καλά...
Με αγάπη (μετεωρούμενη)
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου