Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΕΤΕ: "Καταστροφικά", για όλους, τα black out



Tο ενδεχόμενο πρόκλησης επαναλαμβανόμενων διακοπών, αλλά και ακόμη χειρότερα, γενικευμένου black out, εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, θα είναι καταστροφικό, τόσο για την θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, όσο και για τις τοπικές κοινωνίες, τις...



…τουριστικές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές”, υπογραμμίζει σε παρέμβαση του ο ΣΕΤΕ, με αφορμή τις καταλήψεις διοικητικών κτηρίων και μονάδων της ΔΕΗ από εργαζόμενούς της.
«Σε μία χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, που μπορεί να οδηγήσει την οικονομία μας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκληθούν, μπορεί να ανατρέψουν την εξαιρετικά θετική μέχρι σήμερα πορεία των τουριστικών αφίξεων και εσόδων και τη σημαντική αλληλεπίδρασή τους στο σύνολο των υπόλοιπων τομέων της οικονομίας της χώρας» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Σύνδεσμος και καλεί όλες τις πλευρές να δείξουν την αναγκαία αυτοσυγκράτηση και κοινή λογική.
«Το αναφαίρετο δικαίωμα της απεργίας, δεν μπορεί να καταστρέψει την μοναδική ευκαιρία που δίνει σήμερα ο τουρισμός στην χώρα για έξοδο από την ύφεση», καταλήγει.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου