Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πτήσεις προς ΗΠΑ: Αφόρτιστο κινητό ή lap top; Μένει στο αεροδρόμιο...


Δεν αστειεύονται οι Αμερικανικές υπηρεσίες Ασφαλείας, σχετικά με τις πληροφορίες και τις ειδοποιήσεις που έχουν για πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης σε πτήσεις προς και από τις ΗΠΑ. Το Υπουργείο Μεταφορών έχει στείλει αυστηρές οδηγίες στις αρχές πολλών κρατών και στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές και το πιο ενδιαφέρον σημείο…


…είναι ότι ζητά εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές των επιβατών που πρόκειται να επιβιβαστούν σε απευθείας πτήσεις προς τις ΗΠΑ.
Ήδη, στα βασικά αεροδρόμια σε Μ. Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία, εφαρμόζονται οι νέες οδηγίες και επισημαίνεται ότι αν ζητηθεί από το προσωπικό ασφαλείας από επιβάτη να ενεργοποιήσει το κινητό του, το tablet του ή το lap top του και αυτό δεν είναι φορτισμένο, δεν του επιτρέπουν να το μεταφέρει στην πτήση!

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, οι συσκευές ορισμένων εταιρειών, εξαιρούνται από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου