Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Grace Hotels: Το 2017, τα νέα ξενοδοχεία στην Κέα και στην Καλαμάτα

Για το 2017 προγραμματίζει τη λειτουργία των δύο νέων πολυτελών ξενοδοχείων της στην Ελλάδα, στην Κέα και στην Καλαμάτα, η πολυβραβευμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα Grace Hotels του Ομίλου επιχειρήσεων Libra της οικογένειας Λογοθέτη. Όπως ανέφεραν...

εκπρόσωποι της αλυσίδας το ξενοδοχείο της Καλαμάτας θα αναπτυχθεί σε ιδιόκτητη έκταση περίπου 300 στρεμμάτων και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Επίσης, θα κατασκευασθούν 40 βίλες προς πώληση. Ο προϋπολογισμός της επένδυσης αναμένεται να ανέλθει σε 80 εκατ. ευρώ. Στη Κέα το ξενοδοχείο θα διαθέτει 32 δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια και σπα. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν 17 τουριστικές βίλες προς πώληση.
Grace Santorini
Ήδη, λειτουργούν τα Grace Mykonos και Grace Santorini στην Ελλάδα, το Grace Beijing (Κίνα), το The Vanderbilt Grace (ΗΠΑ) και Grace Cafayate (Αργεντινή), το οποίο εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2013. Μέσα στο 2014, θα λειτουργήσουν άλλες πέντε μονάδες, διευρύνοντας την παρουσία της αλυσίδας σε πέντε ηπείρους. 
Τον περασμένο Φεβρουάριο άνοιξε το The Mayflower Grace (Κονέκτικατ) στις ΗΠΑ και τον Απρίλιο το Grace Panama. Το 2015 θα λειτουργήσει το Grace Marrakech στο Μαρόκο, μέσα στο πρώτο τετράμηνο, καθώς επίσης το The White Barn Grace (Μέιν) στις ΗΠΑ και το Grace St. Moritz στην Ελβετία.
Το 2016 θα λειτουργήσει το La Dolfina Grace στην Αργεντινή, ενώ το Grace Kea και το Grace Kalamata προγραμματίζονται για το 2017. Η τουριστική επένδυση στην Κέα βρίσκεται στην περιοχή του Κούνδουρου, στη δυτική πλευρά του νησιού και θα αποτελείται από ξενοδοχείο με 32 δωμάτια και σουίτες, το κάθε ένα με δική του πισίνα. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει δύο εστιατόρια, γυμναστήριο και σπα, ενώ στο σύμπλεγμα θα υπάρχουν και 17 αυτόνομες βίλες, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση, κάθε μία με δική της πισίνα. Στην Καλαμάτα, η μονάδα θα βρίσκεται στην περιοχή της Βελίκας και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.
Θυμίζουμε, ότι όπως είχαμε αποκαλύψει στο Tourism Lobby πρόσφατα, η Libra προχώρησε και σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Coco-mat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου