Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η Αρπαγή της Ευρώπης και ο Πρόεδρος

Ειλικρινά σας μιλάμε, δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, είναι ήσσονος σημασίας, αλλά δεν μας αφήνουν σε ησυχία! Άντε και ήρθε το δελτίο τύπου του υφυπουργού Νικητιάδη για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άντε και… 


…είπε ότι «ο τουρισμός άντεξε» φέτος. Άντε και ενημέρωσε τον Πρόεδρο για θέματα Αθλητισμού ενώ νέος υπεύθυνος για τον τομέα φέρεται να είναι ο Χρ. Αηδόνης, από τη θέση του υφυπουργού Υγείας, Διατροφής και Άθλησης.
Ο τίτλος «Η Αρπαγή της Ευρώπης» στο δελτίο τύπου, που κολλάει; Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Στον τομέα Αθλητισμού; Στον τομέα Τουρισμού; Είναι συμβολικό και αναφέρεται π.χ. «στην αρπαγή της... αρμοδιότητας»; Σε κάποια άλλη "αρπαγή"; 
Στην αρχή δεν βγάζαμε άκρη. Αφήστε που ψάχνοντας παραπάνω κανείς το σχετικό έγγραφο, συναντά τη φράση «Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες…».
Έτσι περίεργοι τύποι που είμαστε, ψάξαμε λίγο ακόμα και τελικά βρήκαμε την απάντηση, εδώ .  Ηταν "απομεινάρια" από άλλη δραστηριότητα του υφυπουργού Νικητιάδη.
Μπερδεματάκι λόγω... Word, δηλαδή

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου