Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είναι τα ξενοδοχεία μπροστά στις... τσιπούρες;


Τελικά, αναρωτιούνται πολλοί τουριστικοί επιχειρηματίες, όλη η φασαρία για τα ψάρια γίνεται; Ενδιαφέρον το ότι ο πρωθυπουργός ΓΑΠ απαρίθμησε στην ομιλία του μερικές...




...ιδιωτικές πρωτοβουλίες και επιχειρήσεις ως παραδείγματα ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη υγιούς, για να καταλήξει  στους... ιχθυοκαλλιεργητές που «είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη»!
Δεν βρέθηκε από τους συντάκτες της ομιλίας του πρωθυπουργού μια τουριστική επιχείρηση η οποία να αναφερθεί και προφανώς, ούτε ο κλάδος που συνεισφέρει περί τα 10 δισ. Ευρώ ετησίως και το 18% του ΑΕΠ, δεν έχριζε κάποιας μνείας.
Άξιζε, όμως και έπρεπε να αναφερθούν οι ιχθυοκαλλιέργειες!
Και τι άλλο να σκεφθεί κάνεις, πως αλλιώς να το εξηγήσει, έκτος από το ότι, τελικά, έχουν πολύ δυνατό... «μέσο» στην κυβέρνηση οι ιχθυοκαλλιέργειες.
Ίσως και για αυτό, είδαμε και την Αλιεία να μπαίνει σε τίτλο νεοσύστατου υπουργείου στον ανασχηματισμό.
Και το καλύτερο είναι, ότι το μόνο κυβερνητικό στέλεχος που έχει αναφερθεί δημοσίως και ασχολείται επισήμως με τον συγκεκριμένο κλάδο είναι ο ίδιος ο υπουργός Τουρισμού!
Έχει ιστορικό το όλο θέμα, όπως θα δείτε, εδώ και εδώ .


Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου