Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

"Βράζει" η Γενική Γραμματεία Τουρισμού! ΙΙΙ (και τελευταίο, ελπίζουμε...)

«Μα τι λέτε, γίνονται συνδικαλιστικές διώξεις επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ;» απόρησε ο Π. Γερουλάνος όταν χθες το μεσημέρι «αναχαιτίστηκε» από υπαλλήλους του υπουργείου την ώρα που έφθανε στο κτίριο της Λεωφόρου Αμαλίας. Προς στιγμήν…


…υπήρξε κάποια ένταση την ώρα της εισόδου του μαζί με στενούς συνεργάτες του καθώς περικυκλώθηκε από υπαλλήλους και στελέχη οι οποίοι του διαμαρτυρήθηκαν έντονα για όσα συμβαίνουν στον τομέα Τουρισμού το τελευταίο διάστημα (εξ’ ού οι δύο προηγούμενες αναρτήσεις μας, χθες και προχθές).
Ο υπουργός φάνηκε να αιφνιδιάζεται και από την ένταση στα πρόσωπα των υπαλλήλων αλλά και από τα όσα αποσπασματικά άρχισαν να του λένε και δεσμεύτηκε να συναντηθεί με εκπροσώπους του Συλλόγου.
Όπερ και συνέβη λίγη ώρα αργότερα, παρουσία του υφυπουργού Νικητιάδη.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εξέθεσαν τα γεγονότα, κατέθεσαν τις καταγγελίες τους για τον τρόπο που διοικείται η Γενική Γραμματεία και για τις αναιτιολόγητες μετακινήσεις και αλλαγές – για «καθαιρέσεις» κάνουν λόγο - στελεχών και συνδικαλιστικών εκπροσώπων, ορισμένες εκ των οποίων του καταλόγισαν ότι τις έχει υπογράψει ο ίδιος και ζήτησαν από τον Π. Γερουλάνο να πάρει αποφάσεις αλλά και να αναλάβει και τις ευθύνες του.
Όπως μας μετέφεραν τα πράγματα, φαίνεται ότι, όντως, ο υπουργός δεν είχε ιδέα τι ακριβώς είχε συμβεί. Φάνηκε, επίσης, να ενοχλείται από τις καταγγελίες σχετικά με τους υφισταμένους του, ενόχληση που φάνηκε προς το τέλος της συνάντησης όταν αναφώνησε «τι μου ζητάτε τώρα, θέλετε να τον διώξω».
Η συζήτηση έμεινε εκεί προς το παρόν.
Όσο για τον υφυπουργό Νικητιάδη, μία από τις ελάχιστες παρεμβάσεις του, ήταν, όταν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για τους γνωστούς δύο ιδιώτες που εμφανίζονται ως «συνεργάτες» του γ.γ., να ρωτήσει τα μέλη του Συλλόγου «τι σας ενοχλούν αυτοί»!
Αλήθεια, προς τι η ένσταση; Μήπως έχει και αυτός καμιά τέτοια περίπτωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου