Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Εν αναμονή ανακοινώσεων για το "Πεντελικόν"


Άλλη εικόνα δίνουν ή επιχειρούν να δώσουν, όπως μαθαίνουμε, εκπρόσωποι της εταιρίας «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη Α.Ε.», ως προς τις πληροφορίες περί υπαγωγής στο άρθρο 99 της ιδιοκτήτριας του γνωστού ξενοδοχείου «Πεντελικόν» και…

…του ομώνυμου κτήματος εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια. Σε επικοινωνία τους με δημοσιογράφους αργά το απόγευμα, μάλιστα, δεσμεύτηκαν ότι θα  εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία, αύριο το πρωί.
Από σήμερα το πρωί οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο ειδησεογραφικού site οικονομικού περιεχομένου euro2day, έγιναν μείζον ζήτημα συζήτησης σε όλη την Αθήνα και συνδέθηκαν με την γενικότερη κατάσταση της τουριστικής αγοράς της πόλης καθώς και με την πτώχευση της εταιρίας «Πλατής» πριν από λίγες μέρες.
Πληροφορίες, όμως, για προβλήματα στις πληρωμές και στις υποχρεώσεις της εταιρίας του "Πεντελικόν" καθώς και περικοπές στο προσωπικό, κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό στον ξενοδοχειακό κόσμο των Αθηνών. 
Ούτως ή άλλως, όλος αυτός ο θόρυβος σήμερα έδωσε και νέα βάση σε άλλες πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, σύμφωνα με τις οποίες στα πρόθυρα ανάλογων διαδικασιών βρίσκονται και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μεγάλο όνομα από τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.
Για να δούμε τι θα δούμε πάλι…



Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου