Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σπεύδουν για αναβάθμιση του «my-greece»...

Όταν τον περασμένο Μάρτιο η ηγεσία του ΥΠΠΟΤ αποφάσισε να δείξει έργο στα νέα μέσα επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων και η προετοιμασία του νέου portal, δημιούργησε λογαριασμούς στα social media. Έξι μήνες μετά...

...τα αποτελέσματα είναι μάλλον κατώτερα των προσδοκιών, καθώς μόνον στο facebook καταγράφεται κάποια σχετικά ικανοποιητική κινητικότητα ενώ στο twiter και στο σχετικό προφίλ στο flickr, τα πράγματα είναι μάλλον απογοητευτικά.
Φαίνεται, όμως, ότι ξαφνικά - μήπως εν όψει υπουργικών ανακοινώσεων αυτή την εβδομάδα; - ανακινήθηκε προ ημερών η διαδικασία για την αναβάθμιση της λειτουργίας και ολοκλήρωση της δημιουργίας του τόπου διαδραστικής επικοινωνίας του κεντρικού portal του ΕΟΤ με τον τίτλο "my-greece.gr", το οποίο θα λειτουργεί ως ένα συμμετοχικό διαδραστικό "microsite", στο οποίο οι χρήστες και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και video περιγράφοντας την εμπειρία τους στην Ελλάδα.
Για να προχωρήσει βεβαίως όλο αυτό, θα πρέπει να αγοραστούν νέοι ή να αναβαθμιστούν οι υφιστάμενοι λογαριασμοί, κυρίως στο flickr...
«Νέα κόλπα» δηλαδή και αναμένουμε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου