Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί η Ελλάδα έμεινε έκτος... «Ευρωπαϊκού πάθους»;

Αίσθηση διεθνώς, προκάλεσε, χθες, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η ανακοίνωση της συνεργασίας της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας για την εκστρατεία "Ευρωπαϊκό Πάθος", ένα κοινό πρόγραμμα δράσης που...

...στοχεύει στην ανάπτυξη του τουρισμού από την Κίνα, την Ινδία και την Βραζιλία!
Με την ευκαιρία της ευρωπαϊκής ημέρας τουρισμού, ο υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας Χουάν Μεσκίτα και οι ομόλογοί του από την Γαλλία, Ερβέ Νοβελί και από την Ιταλία, Μικέλα Βιτόρια Μπαμπίλα (η Μικέλα και αν δεν ταιριάζει σε αυτό το πρόγραμμα...) έκαναν ένα "επιπλέον βήμα" στην συνεργασία των χωρών τους για την ανάπτυξη του τουρισμού.
"Οι δυνάμεις κάθε χώρας στο ζήτημα του πολιτισμού, των αγορών από εμπορικά καταστήματα και της γαστρονομίας συνενώθηκαν υπό το Ευρωπαϊκό Πάθος" ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου.
Φυλλάδια με λεπτομέρειες για τον τουρισμό της κάθε χώρας έχουν δημιουργηθεί και τα ταξίδια "εξοικείωσης" θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα για τους υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους από τις χώρες που συμμετέχουν.
Ακόμα μεγαλύτερη «αίσθηση», βεβαίως, αρνητική και απογοητευτική, προκαλεί η διαπίστωση ότι η χώρα μας είναι απούσα από μια τέτοια πρωτοβουλία.
Τι έγινε παιδιά; Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ ή δεν μας... «παίζουν» οι «μεγάλοι» του Ευρωπαϊκού τουριστικού νότου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου