Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Με νέο site "γιόρτασε" η Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Πρωτότυποι, ως συνήθως, οι «τύποι» της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Αθήνας, επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού για να «ανεβάσουν» το ριζικά ανανεωμένο και ιδιαίτερα εμπλουτισμένο...

...site της Αθήνας, το www.breathtakingathens.com , το οποίο απευθύνεται σε κάθε ξένο επισκέπτη ή ενδιαφερόμενο επισκέπτη της πρωτεύουσας.
Οι αλλαγές που έχουν γίνει εστιάζονται στη βελτίωση τόσο της λειτουργικότητας όσο και της πληρότητας των πληροφοριών για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο επισκέπτης της Αθήνας.
Το φωτογραφικό υλικό που πλαισιώνει όλες τις θεματικές ενότητες, είναι πλούσιο, ποιοτικό και συνεχώς ανανεωνόμενο –κάτι που… σπανίζει σε πολλά ελληνικά αλλά και αρκετά ξένα αντίστοιχα sites - ενώ σε αυτό, έχουν συμπεριληφθεί και φωτογραφίες από τους ίδιους τους κατοίκους της Αθήνας, οι οποίοι ανεβάζουν φωτογραφίες στο μεγαλύτερο photostream που έγινε ποτέ για την Αθήνα στο www.thisisathens.org .
Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα παρουσιάζονται τέσσερις βασικές ενότητες: Travel, Stay, See & Do και Experience.
Επικαιροποιημένοι είναι και οι interactive χάρτες της πόλης με χρηστικές πληροφορίες καθώς και το ημερολόγιο με όλες τις εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η ενότητα με τις κορυφαίες επιλογές της πόλης, όπως το Athens top Ten, Athens in 1 to 6 days, Athens for You, Strolling through Athens.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου